Meduza mala...

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Neskorý návrat domov

Každý má svoj príbeh

Vraciam sa domov pred polnocou. Okolo mňa samé paneláky, a kde tu zasvietené svetlá. Každé to svetlo znamená príbeh. Príbeh rodiny, či jedinca. Radosti, či trápenia. Jedná rodina sa teší z malého človiečika, aké má ručičky, nožičky a desať prstíkov na ruke. V druhej rodičia netrpezlivo čakajú, kedy sa ich teenager vráti z diskotéky, aby sa uistili, že sa mu nič nestalo, ale nedajú to na sebe poznať. O okno v pravo sa hádajú manželia. Ich susedia si náladu kaziť nedajú. Zabávajú s kamarátmi a oslavujú vo veľkej hlučnosti narodeniny. Mihotavé svetlo sviečok pozorujem na druhom poschodí... dvaja milenci píšu svoj príbeh. A na siedmom sa práve jeden končí. Duša opúšťa telo, lúči sa závanom vetríka s tými, ktorí boli súčasťou ich príbehu.


Čo život priniesol... | stály odkaz

Komentáre

  1. presne....
    Presne toto si uvedomujem aj ja, keď sa tak večer prechádzam so psom, že za každým oknom iný život...niekto ho má lepší, šťastnejší, iný plný smútku a nešťastia....
    publikované: 03.03.2007 14:52:01 | autor: Babsi444 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ahoj,
    poslal som ti odpoved na tu otazku do odkaz autorovi, takze si to mozes precitat, ked sa prihlasis v tvojom blog operatore, ked si kliknes na policko spravy...tak tam to na teba zasvici:))) ak to nenajdes daj vediet a ja ti to poslem trebars na nejaky mail a ak to najdes tiez mi daj vediet :)))
    publikované: 08.03.2007 18:47:11 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  3. no a fcil
    som ti to poslal aj na ten mail co tam bol, tiez neviem ci ti to doslo :)))
    tak daj vediet, dik
    publikované: 08.03.2007 18:50:13 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014